Stefano Keizers Erg Heel

Nu gaat het de goede kant op aldus Noa. Zo het was echt heel erg.


Pin Van Krommencorner Op Voorstellingen Voorstelling Keizer

Eva van de Wijdeven zal komend seizoen te zien zijn in Expeditie Robinson.

Stefano keizers erg heel. Daar gaat ze de Russische gasmaffia en de andere energiereuzen heel blij mee maken Duitse verkiezingen. Ja ik zag ook die foto en toen dacht ik wel. Want hoe doet een genie het met een twintigtal niet zo.

Middelvinger voor wie zegt dat ze fluistert Billie Eilish staat bekend om haar zachte manier van zingen maar gooit op haar nieuwe album de remmen los. En hij levert spraakmakende tv op. Billie trekt scheur open op nieuw lied.

Over een maand of 3 zal er dus weinig meer van te zien zijn. Nu is er dit jaar een speciale reden om naar Expeditie Robinson te kijken. Vanavond schoof actrice Hanna Verboom aan bij Humberto om te vertellen over haar bipolaire stoornis waarover ze de documentaire Uit de Schaduw maakte.

Gover Meit liet in 2015 het alter ego Stefano ontstaan. Keizers werd bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan de tv-quiz De slimste mens. Ook stond hij op de planken met zijn theatervoorstellingen Erg Heel en Sorry Baby.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Goede Tijden Slechte Tijden is elke maandag tm donderdag om 2000 uur te zien op RTL4. De 36-jarige actrice gebruikte het programma voor een zoektocht naar zichzelf en.

-Stefano Keizers 33 is eigenlijk geen persoon maar een type. Zowel bij De Slimste Mens en Het Perfecte Plaatje was hij een opvallende deelnemer maar eigenlijk staat Keizers of Meit vooral op de planken als caberatier. Ook deed hij mee aan de tv-programmas Max Geheugentrainer Maestro en Het Perfecte Plaatje.

Van de ene op de andere dag ging het licht weer aan Actrice en filmmaker hannaverboom vertelt open over haar moeilijke tijd.


Stefano Keizers Voorstelling Keizer


Elijah Wood Ondervraagt Ted Bundy In Grimmige Trailer No Man Of God In 2021 Ted Bundy Elijah Wood Seriemoordenaars

close