Muslera

Hepimizin ailesi var dedi. Muslerayı tebrik etmek istedim yüzüme bakmadı.


Fernando Muslera Of Uruguay Looks On During The International Uruguay That Look Photo

Dakikada Carlos Lampe kendi kalesine ve 79.

Muslera. Fernando Muslera le ahoga el grito de gol a Duván Zapata Gran pase de Rafael Santos al Toro y su cabezazo es devuelto por la pierna del portero al 73. La Selección Chilena se adelantó en el encuentro ante Uruguay correspondiente a la tercera jornada del Grupo A de la Copa América. El arquero uruguayo nacido en Argentina fue tajante y no se guardó nada.

16061986 in Buenos Aires Argentinien. El arquero uruguayo nacido en Argentina fue tajante y no se guardó nada. Nel 2014 partecipa al suo secondo mondiale in carriera difatti lesordio nel Campionato mondiale di calcio 2014 arriva il 14 giugno nella sconfitta per 3-1 contro la Costa Rica.

MUSLERANIN ÇALIMI MAÇA DAMGA VURDU. Sensational saves by Fernando Muslera. Copa Americanın oynatılmasına isyan eden başarılı kaleci turnuvada oynamak istemediğini söyledi.

Fernando Muslera 35 aus Uruguay Galatasaray Istanbul seit 2011 Torwart Marktwert. Univision 18 Jun 2021 0809 PM EDT Nuevo. Muslerayla oynamayı çok isterim.

Fernando Muslera estalló por las decisiones tomadas de Conmebol con respecto a la Copa América. TV 100e konuşan Özbir Maçı iyi bir şekilde oynarsan Satılmış olmazsın maçı bırakırsan Satmış olursun. Sonra ben de yumruk işareti yaptım.

Ben Muslera olarak oynamak istemiyorum. Dünyaca çapında bir kariyere sahip olmasına karşın çok mütevazı bir insan. Uruguay Milli Takım kampında bulunan Galatasarayın kalecisi Fernando Muslera turnuvanın oynatılmasına isyan etti.

AK Partili vekil Zeynep Gül Yılmaz aracını durduran polise hakaret etti 1914b. Muslera conclude il torneo con 4 presenze e 7 gol subiti. Eduardo Vargas fue el encargado de transformar el tanto tras un disparo que sorprendió a Fernando Muslera.

Galatasarayın kaptanı Muslera Uruguay kalesini korudu. Muslera Biz futbol oynuyoruz ve önceliğimiz sağlık. Galatasarayda Muslera Uruguay Milli Takım kampında açıklamalarda bulundu.

Aramızda 6-7 yaş far var. Fernando Muslera 35 from Uruguay Galatasaray AS since 2011 Goalkeeper Market value. Muslerayı teselli etmek istedim.

Hepsiyle gittim teker teker tokalaştım. Musleranın rakibine attığı çalım ise geceye. Fotografia e Sentimento em um click.

Ama gerçek bir idol. Cengizden şok Muslera Onyekuru ve Muhammed kararı fotoğraf galerisinde ki resimleri görmek için hemen Foto Spora tıklayın. Galatasarayın deneyimli kalecisi Fernando Muslera Kolombiyadaki siyasi olaylar ve Arjantindeki pandeminin kötü seyri nedeniyle Copa Americada oynamak istemediğini belirtti.

Kendisi gerçek bir idol. Dakikada Edinson Cavaninin golleriyle mücadeleyi 2-0 kazandı. Ama beni direkt olarak kimse aramadı.

Muslera 2020-2021 SESSION. Muslera con la maglia dellUruguay nel 2014. Muslera fue titular en los 9 partidos.

Bu videoya aşağıdaki emojilerle tepki ver. Muslera da rebote al tiro de Messi y Lautaro no remata. El portero de Uruguay desvió el tiro de Leo y el esférico le quedó a Martínez pero no marcó al 6.

Brezilyanın ev sahipliğindeki turnuvada Bolivya ile karşılaşan Uruguay 40. 400m Jun 16 1986 in Buenos Aires Argentina. Presiona aquí para reaccionar.

Selección mayor editar Fue citado por primera vez a la selección mayor por Óscar Washington Tabárez director técnico de la Celeste para los últimos partidos de la eliminatoria para la Copa Mundial de la FIFA Sudáfrica 2010 debido a que no resultaban totalmente satisfactorias las. Yüzüme bakmadı tripli gibiydi. Galatasarayın benimle ilgilendiğini duydum.

Copa America Kolombiyadaki olaylar ve Arjantindeki pandemi nedeniyle Brezilyaya alındı. He made his debut for Lazio in a 31 home win against Cagliari on 16 September 2007 and made four more consecutive starts the last which was a disastrous performance in Lazios 15 home loss to Milan on 7 October a match in which he was at fault on four of the five goals Lazio conceded. Lazio signed Muslera in August 2007 for a fee of approximately 3 million.

Tabii ki Muslera ile oynamayı herkes ister. 1257 likes 1 talking about this.


Uruguay S Goalkeeper Fernando Muslera And Argentina S Forward Lionel Goalkeeper Lionel Messi Copa America Football


Muslera Fernando Goalkeeper Galatasaray Tur Elnenemuslera Click On Photo To View Skills


Pin On Sport Wallpapers


Galatasaray S K Fernando Muslera Goalkeeper Wallpaper No 266733 Tottenham Goalkeeper Mens Tshirts


Sticker 139 Fernando Muslera Panini Copa America Chile 2015 Soccer Team Soccer Baseball Cards


Pin On Futbol


Muslera Muslera Muslera Sporlar Spor Aslanlar


Fernando Muslera


Fernando Muslera Simpsonized By Acidesignsuy Russia Simpsonized Uruguay Fernandomuslera Worldcup2018 Worldcup20 Home Decor Decals Uruguay Movie Posters


Fernando Muslera Of Uruguay During The 2010 Fifa World Cup South Africa Group A Match Between Uruguay Muslera Seleccion Uruguaya De Futbol Jugadores De Futbol


Fernando Muslera Pinterest Yahoo Search Results Yahoo Image Search Results Futbolcular


Pin On Flagwigs Com


Fernando Muslera Of Galatasaray During The Uefa Champions League In 2021 Uefa Champions League Champions League League


Muslera My Style Pinterest Goalkeeper And Futbol


Fernando Muslera Of Galatasaray During The Uefa Champions League Uefa Champions League Champions League Champion


Fernando Muslera Uruguay National Team World Cup 2014 Http Sdgpr Com Fernando Muslera Html World Cup 2014 Goalkeeper World Cup


Pin On Celebritiesfrom Com


People Photos Goalkeeper World Cup Champions Fifa World Cup


Nanning China March 22 1 Fernando Muslera Of Uruguay In Action During 2019 China Cup International Football Cha International Football China Cups Football

close